Beställ trikinundersökning via nätet

Author:

Välkommen till trikinprov.se. På denna sida kan du beställa trikinundersökningar via nätet. Vid beställning får du hem ett förbetalt trikinprovskit bestående av manual och kuvert för att skicka provet. Givetvis med förbetalt porto. I priset 195 kronor (inkl. moms) ingår nämligen allt, även laboratorieavgiften. Det tillkommer varken porto, faktureringsavgifter eller moms. Enkelt så att du kan koncentrera dig på viktigare saker, som jakt.

När du fått trikinprovspaketet fyller du blanketten, lägger provet från vildsvinet i en påse, lägger påsen i kuvertet och lägger kuvertet på närmaste brevlåda. Labbet undersöker provet samma dag de får brevet. De skickar svaret till dig samma dag och du har svaret efter normal postgång. Det är väldigt enkelt.

Vill du ha svar ännu snabbare kan du beställa några undersökningspaket idag och lägga på hyllan. När du fällt en gris behöver du alltså inte vänta på oss utan kan skicka iväg ditt prov direkt. Om du eller ditt jaktlag köper flera paket på samma gång får ni också väldigt bra mängdrabatter. Köper ni 10 paket betalar ni bara 165 kr/st.

På trikinprov.se kommer vi som står bakom sajten att blogga om det härliga med jakt i allmänhet och vildsvinsjakt i synnerhet. Då vi inte sysslar med sajten och annat så sitter vi på pass i skogen. Hoppas att du kommer att tycka om det vi skriver!

Kategorier: Okategoriserade


Lämna en kommentar

Your email address will not be published.

*