Kevlarbyxor, så ser dom ut

Author:

En drevkarl i Degeberga (Kristianstad, Skåne) blev i veckan anfallen av ett skadeskjutet vildsvin. Det skedde i ett vilthägn med 400 vildvin. Mannen fick svåra bit- och stångskador från vildsvinet som anföll honom bakifrån. Han vårdas nu på sjukhus. Jaktledaren säger att han överväger krav på kevlarbyxor vid framtida jakt. Läs mer på Expressens hemsida. Som vi skrivit tidigare är vildsvin inte att leka med.

Kevlarbyxor är vanliga inom MC-sporten. Svenska Handelsboden säljer kevlarbyxor för 1599 kr.  Det finns till och med varianter som ser ut som jeans. De verkar dock enbart vara kevlarförstärkta i knäna. Amerikanska Sliders Kevlar Jeans är dock även förstärkta där bak. Det framgår dock inte hur bra byxorna skyddar kroppens ädlare delar.

kevlarbyxor insida fram kevlarbyxor insida bak

Olyckor med vildsvin är dock fortfarande ganska ovanliga. Kanske bättre att önska sig ett nytt kikarsikte i julklapp än kevlarbyxor.

Och inget vi tänker sälja på trikinprov.se 🙂

Kategorier: Okategoriserade


Lämna en kommentar

Your email address will not be published.

*